Vi fik nye saunaer bygget helt fra bunden af, i sommer 2013.

Saunagus

Saunagus er en unik oplevelse med mange forskellige aspekter. Det er en blanding af aromaterapi, detox, nydelse, udholdenhed, meditation, socialt samvær og et saunafællesskab.

I Sjællandsgade Bad varer en saunagus en time og består af 3 sessions af 8-15 minutters varighed. En gusmester har sit håndklæde, samt en spand med vand og en blanding af rene æteriske olier. Vandet og olierne hældes på de varme saunasten og bliver herved til varm damp i rummet. Med sit håndklæde fordeler gusmesteren varmen og duftene, så deltagerne mærker og dufter olieblandingen.  I mellem hver session går man ud af saunaen og køler af og drikker masser af vand.

Vi har gus hver onsdag, torsdag og søndag. Onsdagen er opdelt køn i de to saunaer. Torsdag og søndagen er blandet køn i fælles sauna. Der kan være ændringer i åbningstider omkring ferier og når sommeren nærmer sig.

Pris for saunagus er 70 kr.

Køb billet online her: KØB BILLET

Kom i god tid, ca. kvart i. Hvis ikke man er kommet når klokken bliver hel, kan vi give pladsen videre til en anden.

Der er 20 pladser til salg pr. sauna. Det er hvad der kan være i saunaen.

Købte billetter returneres ikke. Hvis man er forhindret i at komme, er man velkommen til at forsøge at sælge sine billetter via vores facebookside.

 

 

I Sjællandsgade Bad er alle gusmestrene frivillige og medlemmer i Saunaklubben, som mødes en gang om måneden. Vi uddanner og inspirere hinanden, deler erfaringer og ideer. Saunaklubben er åben og alle er velkommen til at komme og blive oplært som gusmester og blive frivillig i Sjællandsgade Bad.

I maj 2015 deltog 3 medlemmer af saunaklubben i DM i saunagus. Anders Hage vandt 1. Pladsen i kategorien Klassisk Gus. Sarah Eckhardt-Læssøe og Stine Gry Jonassen fik 3. Pladsen i kategorien Team Gus.