Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: Opdelt køn kl. 15.00-21.00

Onsdag: Opdelt køn kl. 15.00-20.00 saunagus 20.00-21.00

Torsdag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn

kl. 18.00-20.00 og kl. 20.00-21.00

Fredag: Blandet køn kl. 16.00-20.00

Lørdag: Opdelt køn kl. 9.00-15.00

Søndag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn kl. 12.00-13.00

<>

Om Sjællandsgade Bad

Hør om badets historie og få en fornemmelse af stemningen i den gamle badeanstalt.

Se film

Saunagus – tilmelding

Køb billet til saunagus online

Klik her

Frivillig

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige

Bliv frivillig

Kalender

Se hvad der ellers sker på Badet

Klik her

Velbesøgt generalforsamling i foreningen

Der blev valgt ny bestyrelse og vedtægterne blev justeret, da Foreningen Sjællandsgade Bad afholdte sin generalforsamling den 18. marts.

Der var et godt fremmøde til generalforsamlingen, der på grund af den igangværende renovering af badeanstalten blev generalforsamlingen afholdt i skolens musiklokale ovenover badet.
Formand Mette Mikkelsen indledte generalforsamlingen med bestyrelsens beretning. Det forløbne år har været et begivenhedsrigt år for foreningen, og vi står nu på tærsklen til at genåbne den gamle badeanstalt.
Vibeke Arvidsson, foreningens kasserer, gennemgik derefter regnskabet for 2012. Foreningen havde af gode grunde en ganske lille økonomi i 2012, mens noget helt andet er tilfældet for indeværende år, hvor vi står for revovering og driften af badeanstalten – og alt hvad det medfører.
De nye omstændigheder for foreningen gjorde også, at vores vedtægter måtte justeres. Bestyrelsen havde fremsat en række forslag til vedtægtsændringer, der først og fremmest skulle bringe vedtægterne i overensstemmelse med, at vi nu ikke blot er en forening, der arbejder for at genåbne Sjællandsgade Bad, men rent faktisk skal drive badeanstalten.
Der var også valg til bestyrelsen på dagsordenen. Fire bestyrelsesmedlemmer var på valg, og et enkelt bestyrelsesmedlem, Maria, trak sig. De fem bestyrelsesmedlemmer, Mette Mikkelsen, Vibeke Arvidsson, Tina Uhrskov og Lise Uhrskov genopstillede.
De fire blev genvalgt, og Andreaz Poulsen blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen.
Bestyrelsen består nu af Mette Mikkelsen, Tina Uhrskov, Lise Uhrskov, Vibeke Arvidsson, Stine Jonassen, Andreaz Poulsen og Søren Henriksen.

Author: adriaan