Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: Opdelt køn kl. 15.00-21.00

Onsdag: Opdelt køn kl. 15.00-20.00 saunagus 20.00-21.00

Torsdag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn

kl. 18.00-20.00 og kl. 20.00-21.00

Fredag: Blandet køn kl. 16.00-20.00

Lørdag: Opdelt køn kl. 9.00-15.00

Søndag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn kl. 12.00-13.00

<>

Om Sjællandsgade Bad

Hør om badets historie og få en fornemmelse af stemningen i den gamle badeanstalt.

Se film

Saunagus – tilmelding

Køb billet til saunagus online

Klik her

Frivillig

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige

Bliv frivillig

Kalender

Se hvad der ellers sker på Badet

Klik her

Snart genåbner Sjællandsgade Bad

En lang kamp for at genåbne badeanstalten i Sjællandsgade bærer snart frugt. Lige nu knokler frivillige med at renovere bygningen i Sjællandsgade og gøre den klar til de første badegæster i maj måned.

Sjællandsgade Bad blev bygget i 1917 for at give arbejderfamilierne på Nørrebro mulighed for at gå i bad. I takt med bysaneringerne fik flere københavnere imidlertid eget bad, og behovet for en badeanstalt mindskedes og besøgstallene faldt. Sjællandsgade Bad udviklede imidlertid andre tilbud, forskellige kulturarrangementer og saunagus, og besøgstallene begyndte at stige. Til trods for dette besluttede Københavns kommune at lukke Sjællandsgade Bad i november, 2010.
En gruppe af tidligere medarbejdere og kunder besluttede at stifte foreningen Sjællandsgade Bad, der skulle kæmpe for at genåbne Sjællandsgade Bad. Foreningen blev stiftet tre måneder efter lukningen. I foråret 2012 blev den gamle badeanstalt fredet, og i august 2012 besluttede Kultur og Fritidsudvalget at genåbne Sjællandsgade Bad for en 4-årig periode. Driften blev overdraget til foreningen Sjællandsgade Bad under ansvar for 2200Kultur.
Den gamle bygning trængte imidlertid til en kærlig hånd, masser af maling og nye saunaer. Foreningen har hyret frivillige håndværkere til blandt andet de nye saunaer, men det helt store slæb har blevet taget af det dedikerede frivillige, der har knoklet i månedsvis – og nu nærmer vi os målstregen! Der er dog stadig brug for frivillige kræfter. Skriv til foreningen, hvis du vil give en hånd med.

Author: adriaan