Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: Opdelt køn kl. 15.00-21.00

Onsdag: Opdelt køn kl. 15.00-20.00 saunagus 20.00-21.00

Torsdag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn

kl. 18.00-20.00 og kl. 20.00-21.00

Fredag: Blandet køn kl. 16.00-20.00

Lørdag: Opdelt køn kl. 9.00-15.00

Søndag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn kl. 12.00-13.00

<>

Om Sjællandsgade Bad

Hør om badets historie og få en fornemmelse af stemningen i den gamle badeanstalt.

Se film

Saunagus – tilmelding

Køb billet til saunagus online

Klik her

Frivillig

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige

Bliv frivillig

Kalender

Se hvad der ellers sker på Badet

Klik her

Skal du være Badets ny frivilligkoordinator?

Foreningen Sjællandsgade Bad søger frivillig koordinator på 30 timer/ugen i tidsbegrænset stilling 

Vil du være krumtappen i et spillevende badehus med masser af forskellige brugergrupper og ligeså forskellige frivillige? Hvis du trives med mennesker af enhver slags, kan du arbejde systematisk og stadig være i stand til at improvisere og kan du lide at få ting til at ske, skal du overveje at søge den ledige stilling som frivilligkoordinator på Sjællandsgade Bad. Foreningen Sjællandsgade Bad er en mindre forening på Nørrebro med 60 engagerede og frivillige, der sammen driver Sjællandsgade Bad – en badeanstalt på Nørrebro, hvis primære formål er at tilbyde brusebad til borgere uden bad. Derudover arrangerer vi forskellige arrangementer og mindre projekter af kulturel, social og sundhedsmæssig karakter. Som ansat vil du organisatorisk høre under bestyrelsen. Mange af arbejdsopgaverne vil ske i samarbejde med dem og de andre frivillige, men du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig trives med at arbejde alene udenfor Badets åbningstid. Aften og weekendarbejde vil forekomme.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • At rekruttere, koordinere og fastholde et korps af motiverede frivillige til driften og diverse arbejdsgrupper på Sjællandsgade Bad.
  • At sikre at det frivillige arbejde udføres i overensstemmelse med foreningens Sjællandsgade Bads overordnede idegrundlag og visionsstrategi.
  • At planlægge og afholde månedlige frivilligmøder med henblik på gensidige relevante og aktuelle informationer.
  • At igangsætte arrangementer og projekter i samarbejde med de frivillige, herunder at skaffe fondsmidler.
  • Administrative opgaver, såsom at være mailansvarlig, udarbejde prisforslag, kalender koordinering og at være indkøbsansvarlig.

Vi forestiller os at du har stærke sociale kompetencer og erfaring med at arbejde med frivillige. Derudover vil det være en fordel, hvis du har et godt kendskab til Nørrebro. Du skal have forståelse for rollen som frivilligkoordinator og at have en bestyrelse som arbejdsgiver. Derudover vil det være en fordel hvis du  har interesse for badekultur og at du har faglig indsigt i at arbejde med frivillige. Det vil desuden være en fordel, hvis du er serviceminded og har kompetencer indenfor salg og skriftlig kommunikation.

Tiltrædelse: 1.10.2015 eller snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset til den 1. juni 2016 med mulighed for forlængelse, såfremt foreningens kommunale bevilling bliver forlænget fra 2017.

Ansøgningsfrist er den 16. august og der vil blive afholdt jobsamtaler i uge 35.

Du kan se mere til foreningen Sjællandsgade Bad på: www.sjaellandsgadebad.dk 

Kontaktperson: Forkvinde Mette V. Mikkelsen, telefon 24408892

Ansøgninger sendes til: info@sjaellandsgadebad.dk

 

 

Author: Søren Henriksen