Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: Opdelt køn kl. 15.00-21.00

Onsdag: Opdelt køn kl. 15.00-20.00 saunagus 20.00-21.00

Torsdag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn

kl. 18.00-20.00 og kl. 20.00-21.00

Fredag: Blandet køn kl. 16.00-20.00

Lørdag: Opdelt køn kl. 9.00-15.00

Søndag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn kl. 12.00-13.00

<>

Om Sjællandsgade Bad

Hør om badets historie og få en fornemmelse af stemningen i den gamle badeanstalt.

Se film

Saunagus – tilmelding

Køb billet til saunagus online

Klik her

Frivillig

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige

Bliv frivillig

Kalender

Se hvad der ellers sker på Badet

Klik her

Nyhedsbrev efterår 2016

 

HURRA

Det er med enorm lettelse og sprudlende glæde, at vi kan meddele at Københavns kommune har forlænget bevillingen til fortsat drift af Sjællandsgade Bad. Fire år mere!
Alle der har lagt store kræfter i at holde badet i gang, er meget, meget glade for at kunne blive ved. Vi kan næsten ikke få armene ned.

Bevillingen er givet, fordi vi siden 2013, har vist at vi kan bygge, drive og udvikle badeanstalten til det fantastiske bade- og kulturhus, det er blevet til. Samt at vi har udarbejdet en ambitiøs visionsplan for de næste 4 år. Her har vi lagt vægt på at udvide vores samarbejde med flere sociale organisationer og have mere åbent i takt med at vores frivilliggruppe vokser. Desuden vil vi gerne inddrage kælderarealet og Guldberg Pladsen mere i vores aktiviteter.

Du er hjertelig velkommen til at få indflydelse på udviklingen, ved at blive blive frivillig eller give en hjælpende hånd næste år når vi skal fejre Sjællandsgade Bads 100 års fødselsdag.
Hvis du er interesseret eller overvejer det kan henvende dig til frivilligkoordinator Stine. stine.gry@sjaellandsgadebad.dk
100-års-fødselsdag.jpg

ANDRE NYHEDER FRA SJÆLLANDSGADE BAD

Projekter og samarbejdspartnere

Sjællandsgade Bad er i den sidste tid blevet medlem af Medborgerne der arbejder med at knytte bånd og fællesskaber mellem de forskellige foreninger og organisationer på Nørrebro og i Nordvest (www.medborgerne.dk). Desuden er vi blevet projektpartner i et Nordisk projekt: Relevance in Practice Placements: inclusion of marginalized people, der skal øge sundhedstilbud til mennesker der ikke normalt er i kontakt med sundhedsvæsenet ved at involvere studerende i lokal forankrede foreninger. Derudover er vi begyndt at samarbejde med den finske forening om at holde månedlige finske sauna arrangementer.

Fyldning af huller i gulvet

På herreafdelingen er der blevet lagt nye fliser i de huller, hvor der tidligere har været brusekabiner, så folk ikke snubler i dem. Fliserne er blevet lagt, så de støtter bedst op om de eksisterende omgivelser.

Jens og Jakob lægger fliser

NYE FOLK I HUSET

Mette V. Mikkelsen er blevet ansat som projektkoordinator og fundraiser fra den 1.09.2016 indtil 31.12.2016. Mette har været med til at stifte foreningen Sjællandsgade Bad og været forkvinde siden 2012 og har dermed haft stor betydning for stedets udvikling. Udover hendes frivillige arbejde på Badet har hun en baggrund indenfor folkesundhedsernærings området, har lavet Ph.d. på Ålborg Universitet og undervist i samarbejde på Professionshøjskolen Metropol. Hendes arbejdsopgaver består i at fundraise til og planlægge virkeliggørelsen af vores nye visionsplan samt planlægge vores 100-års jubilæum. Hun hjælper desuden vores frivilligkoordinator Stine med de daglige drifts og administrationsopgaver.

Per  Klagenberg er også et kendt ansigt på Badet og har tidligere været i virksomhedspraktik hos os. Denne gang er han i jobprøvning i september og oktober måned og giver vores rør og armaturer et tiltrængt eftersyn.

AKTIVITETER I LØBET AF SOMMEREN

Der er nu nok frivillige i foreningen til at der også kan holdes åbent i sommermånederne. Vi har haft åbent hver lørdag og det har været rigtig hyggeligt og velbesøgt. I august blev der for første gang afholdt et fælles arrangement sammen med vores naboer; Simeons kirken og Guldberg skole. Der blev spillet jazz og spist is i solen og det var en stor succes, der bliver gentaget næste år.

EFTERÅRETS ARRANGEMENTER

(se også under “Arrangementer” her på siden)

Fodbad og fællessang

Den 25. oktober og 29. november kl. 13.30 til 15.00

Dette arrangement er for ældre, vi synger gamle viser, drikker kaffe, spiser kage og tager fodbad i Badets smukke omgivelser. Der er ingen tilmelding til dette arrangement.

Croquis

Den  6. november og 4. december kl 14.00 til 16.00

For alle der kan lide at tegne eller godt kunne tænke sig at prøve det. Vi hyrer en croquis model i to timer, du skal blot tage tegnegrej og papir med, så sørger vi for resten. Der vil være indlagt pause med kaffe/te og småkager. Der er medlemsrabat.
Billet til 6. november købes her: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=c0c7cf5d4d

Kulturnat med sauna for hele verden.

Den 14. oktober kl. 18.00 til 23.00 (kun adgang med kulturpas)

Se mere på: http://www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Program/Detaljer?id=820299ef-5d08-4484-8b6b-2ac38fbb9b93
https://www.facebook.com/events/1590374381257635/

Midnatsbadning

Den 21. oktober (udsolgt) og 18. november kl 20.45 til 23.55

Vi siger endnu engang velkommen til en aften med velvære, saunagus og lounge-stemning. Der er medlemsrabat, men husk at købe billet i god tid:
November: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=d68b57c5e4

Queer sauna

Den 10. november
Følg med på Facebook for flere informationer om dette arrangement

Sundhedsklinikken

Den 8. og 9. november kl. 16.00 til 18.00

Oplever du åndenød, har du hostet i længere tid eller er du interesseret i din lungefunktion? Så til studerende fra Professionshøjskolen Metropol og Sjællandsgade Bad gratis test af lungefunktion. Testen er en del af et samarbejde mellem Sjællandsgade Bad og Professionshøjskolen Metropols Sundhedsklinik, hvor studerende har mulighed for at lære i en lokal praksis og Sjællandsgade Bads brugere kan blive tjekket hvis de har lyst. Selve testen foregår ved at man puster i et rør, hvilket tager ganske kort tid og foregår i Sjællandsgade Bads åbningstid og kan derfor kombineres med en tur i sauna eller badekar, hvis man har lyst.

Derudover har vi flere andre arrangementer i støbeskeen, så følg med på hjemmesiden og på Facebook

Author: Søren Henriksen