Brug Badet som forening eller lignende

Sjællandsgade Bad er en frivilligt drevet forening, som ønsker, at det dejlige sted, spreder gode ringe i vandende omkring os.

Vi prioriterer at styrke relationer og samarbejder med andre sociale, kulturelle, kunstneriske, sundhedsfremmende foreninger og grupper, der gerne vil bruge Badet. Særligt giver det mening, at samarbejde med andre frivilligforeninger, der vil bruge Badet til fx. frivilligpleje, workshops, møder, udstillinger, teater, performance, musik el. lignende.

Derfor er det ikke længere muligt, at leje lokalerne privat til fx. polder abends og fødselsdage.

Skriv en mail til info@sjaellandsgadebad.dk for at lave en aftale, men læs først følgende:

 

Brug af lokaler uden badefaciliteter

Du kan bruge Badets lokaler til at holde et møde, workshop, udstilling, foto/film sceneri eller andet der ikke involverer bad og vand, men udelukkende er brug af lokalerne. Prisen er lavere når det ikke er med bad, og afhænger af arrangementets omfang. Skriv til info@sjaellandsgadebad.dk for at lave en aftale.

 

Brug af Badet med alle faciliteter

Hvis I vil bruge badet, får I ene adgang til en hel etage og alle faciliteterne. Dvs: brus, varm sauna og de fine løvefodsbadekar på stribe. Det står frit for at medbringe snacks og drikkevarer, så længe det ikke er i glasflasker – kun plastisk og dåser pga. de hårde gulve og bare tæer.

Det er ikke muligt at booke saunagus til disse arrangementer, men i Sjællandsgade Bad er det helt okay, forsigtigt at hælde lidt vand på saunastenene og lave en dejlig vand-gus.

Når I ankommer til badet, er det en af badets frivillige bademestre, som tager godt imod jer og forklarer, hvordan faciliteterne skal og kan bruges. Vi er en frivilligt drevet forening og det er rigtig god stil, at efterlade stedet pænt, som da man kom.

 

Priser for brug af lokaler inkl. moms

Op til 10 personer for 1. time                                            1500 kr.
10-15 personer                                                                      1750 kr.                                                                                            15-20 personer                                                                    2000 kr.

Ekstra time                                                                           1000 kr.

Over 20 personer eller specielle ønsker efter aftale på mail: info@sjaellandsgadebad.dk