flødefliser - websiteLej Badet

 

Du kan leje badets dejlige lokaler udenfor åbningstid til for eksempel polterabend, receptioner, fester, medarbejderarrangementer eller møder.

Skriv en mail til info@sjaellandsgadebad.dk for at lave en aftale, men læs først følgende:

 

Leje af lokaler uden badefaciliteter

Du kan leje Badets lokaler til at holde et møde, workshop, udstilling, foto/film sceneri eller andet der ikke involvere bad og vand, men udelukkende er leje af lokalerne. Prisen er lavere når det ikke er med bad og afhænger af arrangementets omfang. Skriv til info@sjaellandsgadebad.dk for at lave en aftale.

Leje af Badet med alle faciliteter

Ved leje af badet får I ene adgang til en hel etage og alle faciliteterne. Dvs: brus, varm sauna og de fine løvefodsbadekar på stribe. Det står frit for at medbringe snacks og drikkevarer, så længe det ikke er i glasflasker – kun plastisk og dåser pga. de hårde gulve og bare tæer.

Det er ikke muligt at booke saunagus til private arrangementer, men i Sjællandsgade Bad er det helt okay, forsigtigt at hælde lidt vand på saunastenene og lave en dejlig vand-gus.

Når du lejer badet, er det en af badets frivillige medarbejdere, som tager godt imod jer badet og forklarer, hvordan faciliteterne skal og kan bruges. Vi er en frivilligt drevet forening og det er rigtig god stil at efterlade stedet pænt som da man kom.

 

Priser for udlejning af lokaler

Op til 10 personer for 1. time                                            1500 kr.
10-15 personer                                                                      1750 kr.
Ekstra time                                                                           1000 kr.

Over 15 personer eller specielle ønsker efter aftale på mail eller telefon.

Pris eksempel for 12 personer, der ønsker at leje Badet i 2 timer prisen 2750 kr.