Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: Opdelt køn kl. 15.00-21.00

Onsdag: Opdelt køn kl. 15.00-20.00 saunagus 20.00-21.00

Torsdag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn

kl. 18.00-20.00 og kl. 20.00-21.00

Fredag: Blandet køn kl. 16.00-20.00

Lørdag: Opdelt køn kl. 9.00-15.00

Søndag: Kun åbent for Saunagus, blandet køn kl. 12.00-13.00

<>

Om Sjællandsgade Bad

Hør om badets historie og få en fornemmelse af stemningen i den gamle badeanstalt.

Se film

Saunagus – tilmelding

Køb billet til saunagus online

Klik her

Frivillig

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige

Bliv frivillig

Kalender

Se hvad der ellers sker på Badet

Klik her

Generalforsamling d. 7. marts 2017

Kære (bade)ven og støtte-medlem i Sjællandsgade Bad

Velkommen til 2017, et helt specielt år for
Sjællandsgade Bad.
Vi skal fejre Badets 100 års jubilæum og vi er i gang med at planlægge et brag af en fest til december, når den officielle fødselsdag løber af stablen.

Medlemskab 

Det er tid til at forny jeres medlemskab af foreningen, hvis I fortsat ønsker at støtte arbejdet på Badet. Medlemskabet følger kalenderåret og prisen er som altid en flad halvtredser.

Hvad får du ud af at være medlem?
Du er med til at støtte, at vi har et spændende og aktivt badehus på Nørrebro. Du har mulighed for at påvirke foreningen ved at deltage i den årlige generalforsamling og stille op til bestyrelsen. Du vil modtage nyhedsmails fra Sjællandsgade Bad og kan købe medlemsbilletter til nogle af vores faste arrangementer til fordelagtige priser.

Igen i år vil vi gerne vise vores taknemmelighed over at I har valgt at støtte arbejdet med at drive Badet og man får derfor en lille gave ved indmeldelse. Du kan som medlem vælge imellem en af de flotte badebande-medlemsmuleposer eller modtage et fint medlemsgavekort til brusebad, sauna eller badekar, så du kan invitere andre med i det varme fællesskab.

Hvad får Foreningen Sjællandsgade Bad ud af dit medlemskab?
Medlemmerne sikrer, at aktiviteterne på Sjællandsgade Bad har en solid forankring og tilknytning til folk på og omkring Nørrebro.Desuden er det vigtigt at kunne dokumentere, at Sjællandsgade Bad bliver støttet af en stor skare af medlemmer fra nær og fjern, når foreningen søger fondsmidler til badeanstaltens aktiviteter og støtte fra Københavns kommune

Særligt i dette jubilæumsår vil vi gerne være mange i foreningen. Så har du ikke betalt kontingent for 2017, kan du gøre det nu, på en af de følgende måder:

  • Du kan betale på Place2book, via linket på http://sjaellandsgadebad.dk/da_DK/blev-medlem/
  • Du kan betale 50 kr. over bank, 5361 – 0249400   og sende en mail med oplysninger om adresse og mailadresse til info@sjaellandsgadebad.dk og gøre opmærksom på at du har betalt.

Når du betaler medlemskontingent over nettet eller i banken, kan du hente dit medlems-gavekort på badet. Du kan selvfølgelig også benytte dig af den gode gamle analoge metode og komme forbi til et bad eller saunatur eller ligge i blød i badekarret og udfylde medlemsblanketten på stedet og betale direkte med kort eller kontanter til den frivillige bademester, der er på vagt.

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

TID OG STED
Mandag den 6. marts kl. 19.00 på Sjællandsgade Bad (1. sal).

HVEM
Alle der har betalt kontingent for 2017 er velkomne. Det vil være muligt at købe medlemskab på dagen.

HVAD
Vi skal høre hvad bestyrelsen har bedrevet i det forgangne år, vi får indsigt i økonomien og kan deltage i debatten om Badets drift og formål. Der skal vælges en ny bestyrelse, nye kræfter til at arbejde videre for stedet. Det betyder desværre også, at vi skal sige farvel til nogle af de gamle kendinge, der har været med til at skabe en foreningsdrevet badeanstalt på Nørrebro.

Har du forslag, som du ønsker at generalforsamlingen skal drøfte, skal du sende dem til info@sjaellandsgadebad.dk inden den 20. februar. Bilag er til rådighed på Sjællandsgade Bads hjemmeside http://sjaellandsgadebad.dk/da_DK/om-os/vedtaegter/

DAGSORDEN
Valg af dirigent
Valg af referent
Bestyrelsens beretning
Godkendelse af regnskab
Vedtægtsændring af paragraf 12 vedr. nedlæggelse af foreningen.
Evt. andre vedtægtsændringer
Valg til bestyrelsen

VEDTÆGTSÆNDRING
Efter at punktet for nedlæggelse af foreningen, har været diskuteret på de sidste to generalforsamlinger, har bestyrelsen valgt at foreslå en vedtægtsændring vedrørende §13 stk. C.

Det drejer sig om følgende formulering:

Nuværende:
Foreningens midler skal ved opløsning tilfalde Sofiebadet

Der foreslås af dette ændres til følgende: §13 stk. C:
Den siddende bestyrelse forpligter sig til at distribuere et eventuelt overskud, indenfor 12 måneder efter nedlæggelse af foreningen.

Desuden tilføjes følgende §13 stk. D.:
Foreningens midler skal ved opløsning tilfalde en eller flere frivillige foreninger med et socialt sigte og tilknytning til Nørrebro. Bestyrelsen beslutter hvilke foreninger.

BESTYRELSESVALG

På valg:
Mette V. Mikkelsen (genopstiller ikke)
Fibi Maxdottir (genopstiller ikke)
David Samsøe (genopstiller ikke)
David Dindorf (genopstiller ikke)

Ikke på valg:
Bettina Rønning
Lene Birke
Thomas Fredsø

Der er 4 ledige pladser på valg og vi glæder os til at byde velkommen til en ny bestyrelse i et varmt fællesskab.
Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen eller er interesseret i bestyrelsesarbejde og har spørgsmål vedrørende omfang og arbejdsopgaver, kan man skrive til Mette på mette@sjaellandsgadebad.dk
Som vanligt tænder vi på for saunaerne, så der er mulighed for at gå i bad og smutte en tur i sauna, når vi er færdige med generalforsamlingen. Medbring selv håndklæde.
På gensyn

AKTIVITETER I VINTER & FORÅR

Der er gang i Badet her i vintersæsonen og der kommer hele tiden en masse nye glade mennesker til.
Udover vores faste ordinære åbningstid tirsdag, onsdag, fredag og lørdag, samt saunagus onsdag, torsdag og søndag foregår der en masse spændende aktiviteter udenfor Badets åbningstid. Der er blevet startet et bevægelses og afspændingshold  op, der er mindfulness en gang hver 4. fredag, der er fortsat Queer Sauna én gang om måneden, der er startet en ny sæson Croquis og snart starter Fodbad og Fællessang op igen.

Vi har opdateret kalenderen på vores hjemmeside og det er her muligt at følge med I hvilke aktiviteter, der foregår for øjeblikket: http://sjaellandsgadebad.dk/da_DK/kalender/

Author: Badeanstalt