Bliv medlem

bad

Sjællandsgade Bad bliver drevet af frivillige fra foreningen Sjællandsgade Bad.Foreningens formål er at drive offentligt bad, samt kulturel, social – og sundhedsmæssig virksomhed i Sjællandsgade Bad med fokus på badekultur
Det er Foreningen Sjællandsgade Bads mål er at skabe et livligt hus som de oprindelige romerske badehuse, der var knudepunkter for det sundhedsmæssige, sociale og kulturelle liv. Samt at indgå i innovative bæredygtige samarbejder, der udvider den oprindelige funktion som Bad til at omfatte kulturelle, sociale, integrations- og sundhedsmæssige områder.
Foreningens kontingent bliver fastsat på den årlige generalforsamling og er 50 kr. om året. Du kan købe et medlemskab direkte via her:

BLIV MEDLEM

Eller indbetale  50 kr. til Arbejdernes Landsbank: reg. 5361 konto. 0249400 , husk at skrive dit navn og indmeldelse i tekstfeltet. Skriv efterfølgende en mail til info@sjaellandsgadebad.dk og oplys din adresse, telefonnummer og mail og angiv gerne om du er interesseret i at lave frivilligt arbejde.